عذرخواهی برنامه تلویزیونی «شیوه» بابت اظهارات توهینآمیز به مهسا امینی
تهران، ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ – برنامه تلویزیونی «شیوه» با انتقادات گستردهای مواجه شد پس از آنکه علی انتظاری، استاد دانشگاه و مهمان برنامه، در صحبتهای خود به توهین به مهسا امینی پرداخت. انتظاری در یکی از بخشهای این برنامه از عبارت «نفله شدن یک دختر کرد سنی» برای اشاره به مهسا امینی استفاده کرد.
عذرخواهی برنامه تلویزیونی «شیوه» بابت اظهارات توهینآمیز به مهسا امینی
تهران، ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ – برنامه تلویزیونی «شیوه» با انتقادات گستردهای مواجه شد پس از آنکه علی انتظاری، استاد دانشگاه و مهمان برنامه، در صحبتهای خود به توهین به مهسا امینی پرداخت. انتظاری در یکی از بخشهای این برنامه از عبارت «نفله شدن یک دختر کرد سنی» برای اشاره به مهسا امینی استفاده کرد. این اظهارات به سرعت با واکنشهای شدید و انتقادات از سوی مخاطبان و فعالان اجتماعی مواجه شد.
مهسا امینی، دختر جوانی از اقلیت کرد و سنی، در سال گذشته پس از بازداشت توسط گشت ارشاد جان خود را از دست داد، که مرگ او به اعتراضات گسترده در سراسر کشور منجر شد. استفاده از این عبارت از سوی علی انتظاری به عنوان تحقیر و توهین به خانواده و جامعه او تلقی شد و باعث شد تا درخواستهای عذرخواهی از سوی صدا و سیما و انتظاری افزایش یابد.
اعتراضات سال ۱۴۰۱ برخوردی پدرانه و بدون خشونت داشت
انتظاری همچنین در این برنامه مدعی شد که دولت در جریان اعتراضات سال ۱۴۰۱ برخوردی پدرانه و بدون خشونت داشته است. او افزود که نیروهای انتظامی و بسیج مأموریت داشتند که حتی در صورت حمله و ضرب و شتم، از واکنش خشونتآمیز خودداری کنند. این ادعا نیز با انتقادات بسیاری از سوی فعالان حقوق بشر و کسانی که به شدت با سرکوب خشونتآمیز این اعتراضات مخالفت داشتند، مواجه شد.
برنامه تلویزیونی «شیوه» پس از افزایش اعتراضات عمومی مجبور به انتشار بیانیهای شد و از مخاطبان خود بابت این اظهارات توهینآمیز عذرخواهی کرد. با این حال، این عذرخواهی نتوانست به طور کامل انتقادات را فروبنشاند و بسیاری از مردم و نهادهای حقوق بشری خواستار پاسخگویی جدیتر از سوی مسئولان برنامه و صدا و سیما شدند.